Fotokoll

Fotografera och dokumentera maskeraden

Visst håller du med om att fotografering är väldigt roligt och kreativt. Dessutom vet du som har fotat kring ett tema att din kreativitet sätts på prov. Om du inte har provat att fotografera och dokumentera en maskerad så har du mycket att se fram emot. Dessutom får du arbeta med mycket färger, kläder och rekvisita. För att få till den riktiga maskeradupplevelsen kan du klicka här för tillbehör.

Färg och form

Som du vet är en maskerad ett ypperligt tillfälle att vara kreativ bakom kameran. Du kommer att experimentera med mycket färg och ljus samtidigt som du har riktigt roligt. Dessutom blir det roligare med rätt kläder, smink och dekoration så när du ska fotografera en maskerad är det bara att gå all in. Satsa på kläder och tillbehör för mer autentiska foton och ös på med smink och rekvisita. Ställ dig sedan mitt i festligheten och gå lös med kameran. Slutligen har du så mycket färg och form att du inte kommer behöva efterbehandla bilderna avsevärt mycket.

Vem vet, får du till bra foton så kanske du kan ha en utställning och drömmen vore väl att få ställa ut på Fotografiska. För mer tips och inspiration kring hur du fotar festligheter och kalas kan du klicka här.

Sorry, the comment form is closed at this time.